Tinemelk Høst Det er tid for skolestart og høstens melkekartonger er en hyllest til barn, lek og aktivitet. Aktiviteten i skolehverdagen – både i friminuttet og i klasserommet, krever god næring. Mens frontene fokuserer på lek og fysisk aktivitet, inviterer sidepanele til grublerier og spennende oppgaver.
Sommer 2019
Vår 2019
Vinter 2019
Jul 2018 Det er ikke jul før julekartongen står på frokostbordet. I år er det fjøsnissen som er i fokus, og han trenger hjelp til å finne ting og tang han har rotet vekk.
Høst 2018 Tinemelk i ny fargerik drakt.
Sommer 2018 Visste du at Norge har sin egen dyrevernlov, at med melkerobot velger kua selv når hun vil bli melket eller at kyr elsker å bli klødd?
Vinter 2018 I ANLEDNING vinterens OLYMPISKE LEKER DEDIKERTE TINEMELK KARTONGENE TIL HÅPEFULLE OL-DELTAKERE OG FREMTIDIGE TALENTER.
Jul 2017 På mange måter er julemelka til Tine hellig for forbrukerne, så det er første gang på lenge at melka kommer i ny juledrakt. Cretalux har vært så heldige å få denne spennende oppgave og står bak idé, konsept og pakningsdesignet. Vi er stolte av resultatet!
Høst 2017 Rundt om i hele landet finnes gårdsutsalg som i flere generasjoner har lagd oster og andre hjemmelagde produkter. Noen av disse pryder nå høstens melkekartonger.
Høst 2017 August betyr skolestart, og for kropper i vekst er det viktig med fysisk aktivitet og riktig påfyll.
Sommer 2017 Våre kyr må også ha ferie. Frisk norsk fjelluft er avgjørende for å sikre fornøyde kuer og god melk. På sommerens kartonger kan melkedrikkere over hele landet bli bedre kjent med setre og støler i sin region.
Vår 2017 Vi møter våren med store kløverblomster fylt av enda flere kløver.
Vinter 2017 Igjen spiller melkekløveren hovedrollen på kartongene, men denne gangen aktivert på en helt ny måte. Illustrasjoner inspirerer til hverdagslige aktiviteter som hjelper til å holde maskineriet i gang.
Vinter 2017 Tinemelk startet 2017 med å vie kartongene til melkedrikkerne. Bilder av store og små strømmet inn fra alle kanter av landet.
Høst 2016 Høstens andre runde med kløver var enda frodigere enn forgjengeren, med store kløver som bredte seg rundt kartongen.
Høst 2016 TINES OPPRINNELIGE KLØVERMØNSTER var igjen å se på melkekartongene i 2016. Denne gangen med ULIKE FARGESJATTERINGER.
Sommer 2016 I anledning sommerens Olympiske leker dedikerte Tinemelk kartongene til HÅPEFULLE OL-DELTAKERE OG FREMTIDIGE TALENTER.
Vinter 2016 MELKEBRUKERE OVER HELE LANDET SETTER FORTSATT PRIS PÅ Å LÆRE MER OM MENNESKENE DER MELKA KOMMER FRA. På årets første kartong prydet noen av dem kartongene rundt om i Norge.