Tinemelk

Pakningsdesign
2017

Kløveren har vært et symbol for melk i nesten 100 år. Etter å bli gjeninnført på Tinemelks kartonger i 2016 har den kommet i flere varianter og utrykk.

Sommer 2019

Vår 2019

Vinter 2019

Jul 2018

Det er ikke jul før julekartongen står på frokostbordet. I år er det fjøsnissen som er i fokus, og han trenger hjelp til å finne ting og tang han har rotet vekk.

Höst 2018

Tinemelk i ny fargerik drakt.

Sommer 2018

Visste du at Norge har sin egen dyrevernlov, at med melkerobot velger kua selv når hun vil bli melket eller at kyr elsker å bli klødd?

Vinter 2018

I anledning vinterens olympiske leker dedikerte sinemelk kartongene till håpefulle ol-deltakere og femtidige talenter.

Jul 2017

På mange måter er julemelka til Tine hellig for forbrukerne, så det er første gang på lenge at melka kommer i ny juledrakt. Cretalux har vært så heldige å få denne spennende oppgave og står bak idé, konsept og pakningsdesignet. Vi er stolte av resultatet!

Höst 2017

Rundt om i hele landet finnes gårdsutsalg som i flere generasjoner har lagd oster og andre hjemmelagde produkter. Noen av disse pryder nå høstens melkekartonger.

Höst 2017

August betyr skolestart, og for kropper i vekst er det viktig med fysisk aktivitet og riktig påfyll.

Sommer 2017

Våre kyr må også ha ferie. Frisk norsk fjelluft er avgjørende for å sikre fornøyde kuer og god melk. På sommerens kartonger kan melkedrikkere over hele landet bli bedre kjent med setre og støler i sin region.

Vår 2017

Vi møter våren med store kløverblomster fylt av enda flere kløver.

Vinter 2017

Igjen spiller melkekløveren hovedrollen på kartongene, men denne gangen aktivert på en helt ny måte. Illustrasjoner inspirerer til hverdagslige aktiviteter som hjelper til å holde maskineriet i gang.

Vinter 2017

Tinemelk startet 2017 med å vie kartongene til melkedrikkerne. Bilder av store og små strømmet inn fra alle kanter av landet.

Høst 2016

Høstens andre runde med kløver var enda frodigere enn forgjengeren, med store kløver som bredte seg rundt kartongen.

Høst 2016

Tines opprinnelige kløvermønster var igjen å se på melkekartongene i 2016. Denne gangen med ulike fargesjatteringer.

Sommer 2016

I anledning sommerens Olympiske leker dedikerte Tinemelk kartongene til håpefulle ol-deltakere og framtidige talenter.

Vinter 2016

Melkebrukere over hele landet setter fortsatt pris på å lære mer om menneskene der melka kommer fra. På årets første kartong prydet noen av dem kartongene rundt om i Norge.