Cretalux består av kompetanse og erfaring

Håndverkere sier at for å få et godt resultat må det være motstand i virket. For å skape skreddersydde og originale løsninger består denne motstanden av vår felles kompetanse og våre ulike erfaringer.

Line Støtvig, Daglig leder og Rådgiver Line har bred erfaring innen utvikling av visuell identitet og navn, både for produkter, bedrifter og tjenester. Line har en velutviklet sans for de strategiske elementene i et oppdrag sett i sammenheng med de sensoriske og estetiske kvalitetene.
Bjørn Rybakken, Mentor og Seniordesigner Bjørn har, i tillegg til å være designer og kreativ leder, et overordnet ansvar for vårt strategiarbeid. Han har lang erfaring innen visuell identitet, og har skapt nye måter å utvikle de mest effektive og lønnsomme løsningene på. Bjørn står bak identitetsprinsippene, som er vår arbeidsmetode. og han har skrevet to bøker om visuell identitet og design.
Alexandra Kloster, Seniordesigner Alexandra er grafisk designer med bred erfaring innen utvikling av visuell identitet og navn, både for produkter og bedrifter. Alexandra utmerker seg gjennom sin strategiske tankegang, og sine gode samarbeidsevner, ikke minst med våre kunder.
Ina Rudolfsen Bråten, Seniordesigner Ina har bred erfaring innen utvikling av visuell identitet og navn, både for produkter og for bedrifter. Ina er en estetiker fra det blide sørland, noe som faktisk smitter av, både i studio, og i sitt forhold til våre kunder og kontakter.
Bente Lund-Hansen, Prosjektleder Bente har lang fartstid både fra kunde- og byråsiden. Hun har gjennom denne tiden tilegnet seg en helhetlig forståelse for prosessene hos kunde og byrå, noe som er en fordel og styrke i hennes arbeid.
evelyn wulff, prosjektleder Evelyn er en svært erfaren prosjektleder, med mange års erfaring innenfor produkt- og bedriftsidentitet. Hun har også designerbakgrunn og kjenner derfor alle de ulike sidene i en designprosess svært godt.
elise os bjerkås, designer ELISE er den eneste av oss som kommer fra en vaskekte tinegård. Elise har en bachelor i visuell kommunikasjon og har erfaring fra det stedet på jord som ligger lengst vekk fra både norge og tinegårder, nemlig new zealand.
kristofer hoffmann schärer, designer Kristofer er en av våre designere. Hans interesse for både detaljer og helhet, kombinert med visuell ettertenksomhet. Dette gjør Kristofer til en grundig og nytenkende designer med sans for de håndverksmessige kvalitetene.
reidar oksavik, produksjonsleder Reidar har lang erfaring med produksjon og design fra både inn- og utland, i senere tid som designfaglig konsulent i Tine. Han har i tillegg til design HØY KOMPETANSE PÅ ULIKE EMBALLASJETYPER og TRYKKMETODER.
Vetle Nyhus, Lærling Vetle er en Elvebakker med forkjærlighet for visuell estetikk og sanselige observasjoner. Nitti prosent av kommunikasjonen mellom mennesker avleses gjennom oppførsel og kroppsspråk. God iakttagelsesevne kombinert med evnen til å gjenskape danner grunnlaget for en god designer.
Kenneth Fernando Sværen, Seniordesigner Kenneth er det nyeste tilskuddet til Cretaluxfamilien. Kenneth er en designer med bred erfaring fra mange av Cretalux' disipliner. Med erfaring fra grafisk design og digitale løsninger har Kenneth bygget tverrfaglig kompetanse. Kenneth har i tillegg jobbet som freelancer både i Norge og England.
Kaffe Kaffe er en ragdoll og vår metaforiske maskatt. Som vanedyr er hun ganske lik mange av oss, men det er det rebelske element som gjør henne til en god metafor. Katten går egne veier og lar seg ikke styre av sin eiers eventuelle ønsker om å gi labb, rull rundt og apport.