Tine Iskaffe

Pakningsdesign
2016

Hele serien er oppgradert for 7. gang! Alt er endret og alt er likevel likt. Sterke kjennetegn gjør at Tine Iskaffe holder seg frisk og ung selv når den vokser og nye utfordrere kommer til. Serien har lite markedsføringsstøtte og må makte å skape oppmerksomhet og gjenkjennelse.

7. Generasjon Tine Cappucino

Hele serien er oppgradert for 7 gang! Alt er endret og alt er likevel likt.

6. Generasjon Tine iskaffe mocha

3. Generasjon Tine iskaffe Brasil

Den nye Rio, special edition for sommerhalvåret

Den nye Rio, special edition for sommerhalvåret

Tine iskaffe latte zero

Iskaffe Dulce

Iskaffe Cappuccino zero.

Iskaffefamiliens nyeste, faste medlem er søt uten søtstoff: Iskaffe Cappuccino zero.

Tine iskaffe Affogato.

Affogaen, affogato, affogatre… Affogato betyr «druknet», og det er betegnende for hva det faktisk er: Vaniljeis «druknet» i espresso.

Iskaffe xmas Mocha.

Xmas in July – eller mai … Visste du at forkortelsen Xmas kan dateres tilbake til 1753? Da i et brev fra George Woodward – britisk diplomat og influencer. For en trendsetter! Designet på årets Iskaffe Xmas henter inspirasjon fra den lune og gode adventstiden, og ordsmeden George Woodward selvfølgelig.

Iskaffe Nocciola.

Nocciola er italiensk og betyr hasselnøtt. Caffé Alla Nocciola stammer opprinnelig fra Napolis rike kaffekultur, og er som man kanskje kan tenke seg – kaffe med snak av hasselnøtt. Tine Iskaffe fyller med denne utgaven 20 år og vår mentor og eminente designer Bjørn Rybakken har vært med på reisen siden starten. Som en homage til det første Iskaffe-designet ble det originale kubemønster brukt i en oppskalert og bold versjon. Nok en nøtt knukket av Cretalux! Hipp hipp hurra!