Diplom-Is

Pakningsdesign
2020

Fine iskremøyeblikk siden 1930! Øyeblikkene med smil om munnen, sol i øynene og is i munnvikene. Slike stunder er ekte solskinnshistorier, og det er i solskinnet vi hentet vår inspirasjon. Soloppgangen, en frisk og naturlig fotomanér, nytt typografisk hierarki og den nå tidsriktige Diplom-Is jenta samler en portefølje på godt over 50 produkter.

Ny og gammel logo side om side. Med den nye Diplom-Is jenta trår Diplom-Is inn i fremtiden. Navnetrekket er også oppfrisket, men har beholdt sitt særpreg.

Diplom-Is har en portefølje betående av mer enn 50 produkter. Den bindes sammen av soloppgangen, blomsterengen, justert typografi og den nye Diplom-Is jenta. Produktene har også fått en ny fotomanér.

En typografisk regi tett knyttet til Diplom-Is jenta og navnetrekket går igjen på hele Diplom-Is sin kjærneportefølje. Der det finnes fløte er fløten selvfølgelig norsk – nå som alltid.

Diplom-Is jenta gir liv til profilen og binder sammen en stor portefølje av produkter.

Et nostalgisk gjensyn fortjener et nostalgisk design. Klassikeren Kjempe Yes kom tilbake til isdsikene i 2022 sammen med Fruitero i ny drakt. Med Fruiteros saftige og fløyelsmyke fruktsmak driftet våre tanker mot skyfri himmel og luftige akvareller.