RINGNES VALGTE CRETALUX! Cretalux går inn i 2017 med en ny og spennende kunde; Ringnes! I en pitch før jul valgte Ringnes Cretalux som en av sine hovedsamarbeidspartnere. Vi er stolte og gleder oss veldig til å ta fatt på nye og spennende utfordringer for en av Norges viktigste aktører med mange kjente merkevarer. Cretalux har nå blitt 11 ansatte under knapt 2 års drift og samarbeider allerede med noen av de største oppdragsgiverne i markedet som blant annet Tine og Orkla, i tillegg til Salma og andre.

«Cretalux utmerket seg som særdeles faglig sterke i tillegg til å vise til gode cases. De deler vårt tankegods om hva som er effektivt design, og har en utviklingsprosess som involverer kunden aktivt. Vi gleder oss til å høste fruktene av dette samarbeidet.» – sier Line Hildonen Ramstad, markedsdirektør i Ringnes.