Det å skape sin egen visuelle identitet kan by på enkelte, noen ganger uoverstigelige utfordringer. Man legger ofte listen høyt, og uten en metodisk tilnærmelse kan skisser i alle retninger føre til apati. Vi valgte i stedet å ta våre egne medisiner.

Håndskrevne navnetrekk formidler naturligvis en personlighet, men med det også håndverksmessige kvaliteter og identitet. Vårt navnetrekk er som et kontrapunkt mot vårt ellers så rettlinjede studio, mens signaturens luftighet spiller på lag med lokalenes takhøyde og romlighet.
CMYK-farger kan aldri rettferdiggjøre virkelige farger
RGB-farger har det største fargespennet, og de kan i større grad formidle virkelige farger
hovedfargen For å finne den riktige hovedfargen arbeidet vi sammen med Stian Mørk i Printhouse der de prøveprintet fargen på ulike papirkvaliteter, med og uten pp-folie.
overtrukne esker Det er ikke mange eskefabrikker igjen i Norge som kan lage overtrukne esker. Rikter Svendsen i Fredrikstad er en av dem. For å få eskene akkurat slik vi ville måtte de endre sitt stanseverktøy, men det var helt klart verd det.
minnepinne Selv om de fleste filer kan sendes og mottas digitalt, er det av ulike grunner formålstjenelig å levere presentasjoner og originaler i et fysisk medium. Det er ikke mange minnepinnene som har blitt utsatt for en designer, men det finnes visse unntak.
enkelhet antoine de saint-exupéry sa at design ikke handler om hva man kan legge til, men om hva man kan trekke fra. Less is more blir ofte knyttet til Ludwig Mies van der Rohe, men det er egentlig hentet fra Robert Brownings dikt 'Andrea del Sarto' fra 1855.
kritt siden vi fortsatt besitter et par esker med ekte cretalux-kritt, har vi makrofotografert dem for ulik bruk, bl.a på disse nettsidene ...
stempel det enkleste er ofte det beste. et stempel er et klassisk mangfoldiggjøringsverktøy med lang historie. det er fordi det fungerer i så mange sammenhenger, samtidig som det er vårt lesbare, og helt unike fingeravtrykk.
hefter i vår digitale hverdag skulle man tro at fysisk lesestoff hadde utspilt sin rolle. likevel ser vi at mangelen på taktilitet gjør at mange snur seg bakover. mp3-filer har ikke samme appell som et klassisk vinyl-album.