Vårt studio

Visuell Identitet
2015

Farger er et av de kraftigste virkemidlene vi har. Derfor var det kun rett og rimelig å fylle en vegg på ti ganger fire meter med alle pantone-fargene. Øverst til høyre befinner Cretalux-fargene seg.

Sketchup og Podium

Ved hjelp av gratisprogrammet SketchUp og renderingprogrammet Podium kunne vi forme lokalene med nesten fotorealistiske skisser. Orienterer man lokalene riktig i forhold til himmelretningene, lengde- og breddegrader, kan man også se hvor solen kommer uansett tid og årstider.

De 4 søylene og Cretaluxkrittet

Vi hadde allerede navnet da vi fant lokalene. De 4 søylene i rå betong minnet sterkt om Cretaluckrittene, og det første vi gjorde var å gi hver søyle en farge fra den originale krittesken.

To møterom

Vi valgte å gi de to møterommene en lavere høyde enn hovedrommet. På den måten ble ikke rommets opprinnelige form kompromittert. Møterommene er som to klosser mot hver side av rommet.

Opprinnelig tegning

De opprinnelige planene hadde en ganske tradisjonell rominndeling. Siden vi har litt andre behov kunne vi kaste denne tegningen i papirkurven og starte med blanke ark.

Lamper fra LucePlan

Mens de store industrilampene i taket er fra Flos, er alle andre lamper fra LucePlan. De er designet av Daniel Rybakken.

Trappetrinn

Gulvleggerne fra Skovin var også dyktige møbelsnekkere. Det er vår lille trapp et bevis på …

Utforsk mer